– Dok prodajni centri i hodočašća rade bolje nego ikad nama su svi koncerti otkazani pa smo onda mi i službeno pokopali našu ljetnu turneju, ali naravno, pošto ptice umiru pjevajući proslavili smo propast plešući i pjevajući sa “kaselom” ako ništa drugo odlično smo se zabavili. Nemamo priliku svirati, al se bar možemo na spotu glupirati, poručio je Peršić.

Opatija – Iako je ova godina što se tiče glazbene scene za zaboraviti što prije, neumorni Koktelsi odlučili su prisilnu koncertnu pauzu iskoristiti za objavu singla i snimanje novog spota za pjesmu ‘Lijepa naša’.

– Uz teške napore ove specifične godine i situacije koja nas je zatekla ipak smo uspjeli snimiti video za novi single “Lijepa Naša”. Zabranama i pravilima koja se mijenjaju iz dana u dana, puno toga su nam oduzeli i uskratili, ali ne i slobodu da unesemo dozu umjetničke slobode i sarkazma u ovaj video kao poruku na aktualnu situaciju. Dok prodajni centri i hodočašća rade bolje nego ikad nama su svi koncerti otkazani pa smo onda mi i službeno pokopali našu ljetnu turneju, ali naravno, pošto ptice umiru pjevajući proslavili smo propast plešući i pjevajući sa “kaselom” ako ništa drugo odlično smo se zabavili. Nemamo priliku svirati, al se bar možemo na spotu glupirati! Pjesma “Lijepa Naša” je inače nastala prošle godine dok je još sve bilo normalno i veselimo se da ćemo je moći pokazati na ovogodišnjem CMC festivalu 2020. Pjesma je objavljena na kompilacijskom albumu CMC festivala pa su je neki već imali prilike čuti i podijeliti sa svojom publikom, a sad je i službeno vani. Želimo vam dugo i toplo ljeto te da se što prije ponovo vidimo na nekom koncertu ili zabavi, poručio je Nikola Peršić frontman Koktelsa koji potpisuje tekst i glazbu za ovaj singl.

Pjesma je snimana u studiju Little Rosses, aranžman su napravili Vedran Đukić i Domagoj Pavletić, za miks i master je zaslužan Matej Zec, a izdavač je Music Star Records. (poduckun.net)