Alen Vitasović, legendarni Istrijan i popularni pjevač, objavljuje novi singl za Dancing Bear u suradnji s Marcom Grabberom i Ivanom Arnoldom.

I ove godine u suradnji sa VBV - Voice Box Vision i Soundkeepers duom predstavljamo svoju ponudu na Tijara News Festivalu. Sajam vjenčanja održati će se u Puli u Domu hrvatskih branitelja 26. i 27. siječnja 2019 godine.

Mješovita vokalna skupina Nešpula objavila je svoju prvu autorsku pjesmu „Probudi me“ pod okriljem diskografske kuće Menart. Lijepa, himnična melodija i bogatstvo ljudskog glasa dolaze do izražaja u ovom singlu za koji je tekst napisala Sanja Brnobić, dok je za glazbu i snimanje zadužen Marijan Jelenić iz grupe Nola. 

Ove godine na CMC Festivalu u Vodicama nastupila je i mlada Nina Donelli sa svojom pjesmom ''Ako ako''. Osim energičnim nastupom na predstavljanju pjesme, te koncertom nakon CMC Festivala, Nina nam se i povjerila u par rečenica o svom radu i životu u intervijuu. 

Minea je s grupom Banana udružila snage u novom duetu 'Žena slobodna', te tvrdi da je zaljubljena u tu pjesmu!

Singl "Da se vratiš" zajednička je pjesma Slavonskog kantautora Berny-a i poznate Zadarske Grupe Banana.

Pod šatorom u kaštelu Morosini-Grimani u Savičenti održana je tradicionalna fešta mladoga vina na kojoj je svoja mlada, ali i stara vina, izložilo dvadesetak renomiranih istarskih vinara s područja cijele Istre - Ravalico, Trapan, Franc Arman, Vivoda, Tomaz, Siljan, Bačac, Moscarda, Matić, Zigante, Fameja Matošević, Černeka, Palčić, Jermaniš, Pincin, San Martino, Licul, Sosich, Juričić i OPG Živolić.

U svojoj bogatoj karijeri, Koktelsi su objavili osam albuma prodanih u više od 50.000 primjeraka.

Fažanskom rivom u subotu navečer je u raskošnoj krinolini prošetala carica Sisi, potom austrougarska aristokracija, brojni književnici, znanstvenici i arheolozi.